Daily Beauty
https://www.daily-beauty.nl/wimperextensions/l8c3
   

  Behandelingen

  De juiste behandelingen voor uw schoonheid

   Terug
  60 - 90 minuten
  v.a. € 15
  Wimperextensions

  Wimperextensions

  Prijzen One by One techniek
  Nieuwe set wimperextensions €  75,00
  Opvullen 1/7 dagen € 20,00
  Opvullen 8/14 dagen €  29,00
  Opvullen 15/21 dagen €  39,00

  Opvullen 22/28 dagen

  (Langer dan 4 weken wordt berekend als een nieuwe set)

  € 49,00
  Verwijderen van de wimperextensions  € 15,00

  Bij een opvulbehandeling moet er nog 40/50% van de wimperexensions opzitten, anders word dit beschouwd als een nieuwe set

  LET OP

  Heeft u bij een andere salon een set wimperextensions geplaatst neem dan eerst contact met ons op voor een mogelijke opvul behandeling

  Prijzen Hybride

  hierbij wordt er op één haar een extensions geplaatst en op de haar er naast wordt een volume waaier geplaatst

  Nieuwe set € 80,00
  Opvullen 1/7 dagen  € 23,00
  Opvullen 8/14 dagen € 33,00
  Opvullen 15/21 dagen € 43,00

  Opvullen 22/28 dagen

  (Langer dan 4 weken wordt berekend als een nieuwe set)

  € 53,00
  Verwijderen van de wimperextensions

  € 15,00

  Bij een opvulbehandeling moet er nog 40/50% van de wimperexensions opzitten, anders word dit beschouwd als een nieuwe set

  LET OP

  Heeft u bij een andere salon een set wimperextensions geplaatst neem dan eerst contact met ons op voor een mogelijke opvul behandeling

  Prijzen Volume 3D-6D techniek
  Nieuwe set € 85,00
  Opvullen 1/7 dagen € 25,00
  Opvullen 8/14 dagen € 35,00
  Opvullen 15/21 dagen € 45,00

  Opvullen 22/28 dagen

  (Langer dan 4 weken wordt berekend als een nieuwe set)

  € 55,00
  Verwijderen van de wimperextensions € 15,00

  Bij een opvulbehandeling moet er nog 40/50% van de wimperexensions opzitten, anders word dit beschouwd als een nieuwe set

  LET OP

  Heeft u bij een andere salon een set wimperextensions geplaatst neem dan eerst contact met ons op voor een mogelijke opvul behandeling

  De wimperextensions hebben de afgelopen jaren sterke ontwikkelingen doorgemaakt. Er zijn diverse methoden en technieken voor de bevestiging van de wimperextensions. Met de nieuwste techniek, one-by-one, worden de wimpers haar voor haar aangebracht op je eigen wimpers. Door deze techniek zijn de wimpers nauwelijks van echt te onderscheiden en zorgen voor een natuurlijke oogopslag. Het zetten van een nieuwe set wimpers neemt ongeveer 1,5 á 2 uur in beslag.
  Nieuwsgierig? Lees snel verder en ervaar het zelf bij Daily Beauty!

  De voordelen van wimperextensions:

  • 's Ochtends en ‘s avonds een mooie glamour look.
  • Mooie volle en lange wimpers met een natuurlijke uitstraling.
  • Maakt mascara, wimperverf of wimperkrultang overbodig.
  • Lengte en dikte aangepast aan uw wensen.
  • Praktisch gewichtloos, u voelt de extensions niet zitten.
  • Bestand tegen water, traanvocht, licht, zon en zee.
  • Blijven ongeveer 2 maanden zitten, want dan valt uw natuurlijke wimper eruit.
  • Je bent niet in één keer al je wimperextensions kwijt. Het uitvallen van de wimpers is een geleidelijk proces, de natuurlijke wimper valt samen met de daaraan bevestigde extension eruit.

  Lash Extend

  In de salon wordt gebruik gemaakt van de producten van Lash Extend. De haartjes van Lash Extend zijn met de hand gemaakt van polyester met een zijde coating wat resulteert in een mooie zwarte kleur. De wimperextensions zijn zo ontwikkeld dat deze niet te onderscheiden zijn van echte wimperharen en opvallend zachter dan de standaard synthetische wimpers.

  De wimperextensions hebben een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar. Ze worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (zonder formaldehyde) die zacht en flexibel blijft en geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. De wimpers worden per haartje bevestigd aan je eigen wimpers(s). Voor een verlenging worden ongeveer 60 tot 90 haartjes gebruikt.

  Twee maanden plezier

  De wimperextensions blijven gemiddeld 2 maanden zitten, afhankelijk van de levensduur van je eigen wimper(s). Aangezien elke dag wel een wimper uitvalt van nature is het op den duur nodig om de wimper extensions weer op te vullen. Het varieert per persoon hoe snel dat moet gebeuren. De een raakt meer wimpers kwijt dan de ander. Wimpers groeien continu weer aan waardoor er weer nieuwe wimpers ontstaan welke voorzien kunnen worden van nieuwe wimperextensions.

  Gemiddeld worden wimperextensions na 3 weken opgevuld. Wil je de maximale look behouden dan kun je het ook na 1 á 2 weken laten opvullen. Hoe sneller je een opvulbehandeling neemt hoe goedkoper het wordt. Er is immers minder om op te vullen. Een opvulbehandeling na 3 weken kost ongeveer de helft van een nieuwe set.

  Tips & Nazorg

  • De eerste 24 uur mogen de wimperextensions niet nat worden. Dit omdat de lijm volledig uitgehard moet worden.  
  • Gebruik geen waterproofmascara of liever helemaal geen mascara omdat het niet nodig is. Als je het toch gaat gebruiken alleen aanzetten op de puntjes van de wimpers. 
  • Gebruik nooit een wimperkrultang. Dit beschadigt de wimperextensions en ook je eigen wimpers. 
  • Reinig de ogen uitsluitend met speciale olievrije reiniger.
  • Gebruik wattenstaafjes voor het reinigen van de ogen. 
  • Wrijf niet in de ogen en trek niet aan de wimpers. Hierdoor kan je de haarschaten beschadigen. Dit kan zelfs leiden tot oogontsteking. 
  • Wil je het toch verwijderen, laat het dan door ons doen. Het wordt verwijderd met speciale remover waardoor je eigen wimpers niet beschadigen.
  • Sport, zwem je veel of ga je veel naar de sauna dan adviseer ik om de coating te gebruiken deze is bij Daily Beauty verkrijgbaar.

  Veel gestelde vragen

  Hoelang blijven mijn wimperextensions zitten?

  Je wimperextensions blijven 4 tot 6 weken zitten. Dit heeft te maken met de natuurlijke uitgroei (groeicyclus) van je eigen wimpers.

  Hoe worden de wimperextensions bevestigd?

  Je wimpers worden haartje voor haartje van een wimperextension voorzien. De extensions worden met een speciaal voor deze methode ontwikkelde formaldehyde vrije lijm bevestigd.

  Hoeveel wimperextensions worden er per oog geplaatst?

  Per oog worden circa 60 tot 90 extensions gebruikt. Dit is afhankelijk van je eigen natuurlijke wimper.

  Hoelang duurt een behandeling?

  Een behandeling duurt gemiddeld 1,5 a 2 uur. Elke wimper wordt voorzien van een extension.

  Wat is het voordeel van de één voor één wimperextensions vergeleken met andere methode?

  De één voor één wimperextensions zien er volledig natuurlijk uit en het draagcomfort is groot. Ook blijven de één voor één wimperextensions langer zitten en mocht er een eigen wimper inclusief extensions uitvallen valt dit veel minder op dan zogenaamd trosjes, wimperstukjes of wimperstrips.

  Kan/mag ik douchen en zwemmen met de wimperextensions?

  Ja, je kunt douchen, zwemmen, sporten etc. Gewoon doen wat je altijd al deed.  De wimperextensions zijn dan ook ideaal voor bijvoorbeeld vakantie! Wel wordt geadviseerd tijdens vakantie de speciale coating mee te nemen en de wimpers hier mee te behandelen voor een langere levensduur!

  Mag ik mascara gebruiken?

  Ik raad af om mascara te gebruiken, mijn ervaring is dat je geen mascara meer gebruikt omdat je wimpers met deze extensions niet alleen langer maar ook voller zijn. Mocht je toch mascara willen gebruiken heeft Lash Extend speciale mascara ontwikkeld op waterbasis die de extension niet beschadigd. Deze kan afgewassen worden met de speciale reinigingsmouse van Lash Extend.

  Is er keuze in dikte, lengte en curve van de extension?

  Ja, ik kijk naar je eigen wimpers en kies in overleg welke extensions hierbij het beste passen (dikte, lengte en curve).

  Beschadigen mijn eigen wimpers?

  Nee, je eigen wimpers beschadigen niet.

  Hoe houd ik mijn wimperextensions mooi?

  Laat tijdig je wimpers bewerken, trek niet aan de wimpers, gebruik geen mascara en borstel je wimpers 1x per dag met het borsteltje wat je meekrijgt na de behandeling. Adviseer de coating te gebruiken.

  En als ik de wimperextensions wil verwijderen?

  Je wimperextensions kunnen natuurlijk altijd verwijderd worden. Hier bestaat speciale remover voor, dit kan alleen gedaan worden in de salon. Nooit zelf proberen je extensions te verwijderen. Hierdoor beschadigen de wimpers.

  Ik draag lenzen, is dat een probleem?

  Nee, het kan echter wel onprettig zijn om 1,5 uur lang de lenzen in te houden. Tijdens de behandeling wordt geadviseerd om ze uit te doen.