Daily Beauty
https://www.daily-beauty.nl/gezichtsbehandelingen/l2c3
   

  Behandelingen

  De juiste behandelingen voor uw schoonheid

   Terug
  30 - 60 minuten
  v.a. € 44,95
  Gezichtsbehandelingen

  Gezichtsbehandelingen

  Prijzen gezichtsbehandelingen
  Anti-Aging € 78,95
  Couperose Control € 63,95
  Clear Skin  € 53,95

  Hyaluron Sensation

  € 63,95

  Hydro Balance € 63,95

  Revitalizer Therapy

  €  63,95

  Skin Results Peeling

  €  64,95

  Skin Results Peeling kuur van 6 weken (iedere week 1 behandeling)

  €  350,00

  Vitamine Boost €  63,95

  Clear Skin Men

  €  53,95

  Bijna Mama

  €  67,00

  Jeugd t/m 18 jaar €  46,95
  Duo Facial €  96,50

  Anti-Aging behandeling

  De Anti-Aging behandeling is een methode om huidveroudering en verslapping in het gezicht tegen te gaan of te corrigeren. Bij deze gezichtsbehandeling wordt gebruik gemaakt van collageen en andere hoogwaardige werkstoffen waarbij de huid en de doorbloeding van de huid worden geactiveerd waardoor het proces van de celvernieuwing wordt bevorderd.

  Couperose Control behandeling

  Couperose zijn ontsierende rode adertjes en/of vlekjes. Couperose komt meestal voor in het gezicht. Deze behandeling is speciaal voor de couperose en de gevoelige huid. Vermindert roodheid, kalmeert de huid en verbetert tevens de elasticiteit.

  Clear Skin behandeling      

  Behandeling gericht op het zuiveren en reinigen van de huid. Verfijnt o.a. de huidstructuur en is celdeling bevorderend door het intensieve peelingeffect. Geschikt voor een dikke huid, een vette huid, een huid met vlekjes/puistjes, een huid met grove poriën.

  Hyaluron Sensation behandeling

  Een behandeling vooral voor de droge huid. Voor zowel de jonge als ouder wordende oud.

  Hydro Balance behandeling

  Deze gezichtsbehandeling is speciaal voor een vochtarme huid. Hydrateert de huid en helpt langdurig vocht te binden.

  Revitalizer Therapy behandeling

  Geeft een beschadigde of veeleisende huid de noodzakelijke vitaminen. Verbetert de huidstructuur en geeft de huid hernieuwde vitaliteit.

  Vitamine Boost behandeling

  Bij de vitamine behandeling word er gewerkt met ampullen en luxe vitamine producten. Voor een huid die net wat extra's nodig heeft.

  Couperose Control behandeling

  Couperose zijn ontsierende rode adertjes en/of vlekjes. Couperose komt meestal voor in het gezicht. Deze behandeling is speciaal voor de couperose en gevoelige huid. Vermindert roodheid, kalmeert de huid en verbetert tevens de elasticiteit.

  Skin Results Peeling (fruitzuur behandeling)

  Gezichtsbehandeling waarbij u huid een fruitzuurpeeling ondergaat.

  Het Phyris Skin Result Serum bestaat uit 3 verschillende peelingserums zodat we de behandeling persoonlijk kunnen afstemmen op de specifieke huidconditie van de cliënt.

  Een fruitzuurpeeling geeft de gezichtshuid een beter aanzien. Het stimuleert de vernieuwing van de huidcellen, verbetert de huidstructuur, heeft een ontstekingsremmende werking, vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes, verbetert de huidskleur. Ideaal bij doffe teint, rokershuid, diverse vormen van acne, huidveroudering, slechte doorbloeding, pigmentvlekken.
  De peeling wordt versterkt door een speciaal AHA masker, dat zorgt voor onmiddellijke hydratatie van de huid en op de lange termijn voor een zacht peelingeffect. Aansluitend wordt er een passende dagcrème aangebracht. 

  Omdat de huid gevoeliger wordt voor blootstelling aan de zon na de AHA peeling, zult u een huidverzorgingsproduct met minimaal factor 20 moeten gebruiken als u langer in de buitenlucht bent.

  Het Skin Results serum is er ook voor thuisgebruik!

  Vitamine Boost behandeling

  Deze gezichtsbehandeling is voor iedere huid die iets extra’s nodig heeft. Verbetert de huidstructuur en vermindert onregelmatigheden. Tevens reductie van pigmentvlekken.

  Clear Skin Men

  Speciaal voor de man. Reinigende en ontspannende behandeling afgestemd op de mannenhuid. In onze maatschappij worden mannen steeds meer beoordeeld op hun uiterlijk. Uw uiterlijk is mede bepalend voor uw succes! Hier spelen we met deze resultaatgerichte gezichtsbehandeling op in.

  Bijna mama behandeling

  Pure verwennerij tijdens de zwangerschap! Een zwangerschap vergt veel van de huid en het lichaam en daarom is het belangrijk om, juist in deze tijd, uw huid extra aandacht en verzorging te geven. Geniet ervan om van top tot teen verwend te worden, zodat u helemaal uitgerust aan de bevalling en babytijd kunt beginnen en fris en stralend op het kraambed zult liggen. Een aangepaste heerlijke en bijzonder ontspannende behandeling voor zowel het gezicht als de onderbenen en voeten (voetenbad). Tijdens het masker worden heerlijk de voeten gemasseerd of eventueel de teennagels gelakt.

  Jeugd behandeling t/m 18 jaar

  Een speciale behandeling voor de jeugd t/m 18 jaar, afgestemd op de jonge huid. 

  Duo Facial 

  Kom gezellig samen met je partner, moeder, zus of vriendin en geniet tegelijk van een heerlijke gezichtsbehandeling. U kunt naast elkaar liggen.