Daily Beauty
https://www.daily-beauty.nl/cryolipolyse-vet-bevriezen/l10c3
   

  Behandelingen

  De juiste behandelingen voor uw schoonheid

   Terug
  30 - 60 minuten
  v.a. € 98
  Cryolipolyse, vet bevriezen

  Cryolipolyse, vet bevriezen

  Wat kost de Body-Wizard behandeling?

  • 1 plaatsing      €150,00
  • 2 plaatsingen  € 275,00  
  • 3 plaatsingen  € 400,00

  De Body-wizard Duo een unieke behandeling met betoverende resultaten!

  Wat is cryolipolyse precies?

  Tijdens de behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd. Het onderliggende vetweefsel in het behandelgebied wordt heel nauwkeurig gekoeld middels een non-invasieve applicator, welke de huid niet aantast. Wanneer vetcellen worden blootgesteld aan extreme kou wordt een natuurlijk verwijderingsproces in gang gezet en dit zal de vetlaag geleidelijk dunner maken. Door het verminderen van het aantal vetcellen is het resultaat een zichtbare vermindering van vetophopingen. Gemiddeld geeft elke cryolipolyse behandeling met de Body-Wizard een vetreductie van 20% in de behandelde gebieden. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8-12 weken. De meeste indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.    

  De Body-wizard

  De Body-wizard Duo van MedCos Skinsolutions is een technisch hoogwaardig apparaat voor non-invasieve behandelingen voor de reductie van vetcellen. Met deze cryolipolyse techniek vermindert het aantal vetcellen in de behandelde gebieden. En vetcellen die er niet meer zijn, kunnen ook niet meer groeien. Zodra de vetcellen zijn verdwenen, door de Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling, komen ze niet meer terug. U bent slanker, uw kleding past beter, u voelt zich beter en u ziet er beter uit. Met de unieke Body-wizard Duo met Peltier-koeling is het nu eindelijk mogelijk om vetcellen veilig en zonder operatie weg te halen met een behandeling van circa 1 uur. Door de 4 separaat in te stellen behandelkoppen kunnen 4 afzonderlijke plaatsingen/lichaamslocaties tegelijk behandeld worden. Hierdoor is de Body-wizard Duo uitermate geschikt voor het behandelen van meerdere locaties tegelijk en duo behandelingen (indien mogelijk bij de Body-wizard Duo Partner in uw regio). Een unieke behandeling met betoverende resultaten!

  Te behandelen zones zijn:

  • buik
  • love handles
  • billen
  • bovenarmen
  • benen binnenkant - buitenkant
  • knieën
  • taille
  • maagstreek

   

  Hoe voelt het?

  Tijdens de behandeling wordt een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt enkele minuten opgewarmd om de vetcellen los te maken waarna het gericht gekoeld zal worden. Dit kan in het begin erg koud aanvoelen maar dit zal meestal binnen de eerste 10 minuten van de behandeling verdwijnen. Veel mensen gaan tijdens de sessie een boek lezen of internetten. In slechts 1 uur kunnen tot maximaal 4 plaatsingen/lichaamslocaties tegelijk behandeld worden.      

  Waar gaat het vet naar toe?

  Zodra de behandelde vetcellen zijn gekristalliseerd (bevroren), voert het lichaam het vet en de dode cellen op een natuurlijke manier af. Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug.    

  Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

  De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn.  

  Welke delen van het lichaam kunnen behandeld worden?

  De Body-Wizard cryolipolyse behandeling wordt voornamelijk ingezet voor de buik, 'love handles', billen, bovenbenen en bovenarmen.  

  Hoeveel behandelingen zijn nodig?

  Over het algemeen is men, mede door onze unieke Peltier-koeling, met 2 tot 3 behandelingen tevreden met het behaalde resultaat. In welke mate het lichaam in staat is om de geraakte vetcellen af te voeren bepaald tevens voor een belangrijk deel het resultaat (een slecht werkende darmflora kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de geraakte vetcellen niet optimaal afgevoerd worden en er meer behandelingen benodigd zijn). Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken.  Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

  Na de Body-Wizard behandeling?

  Na de Body-Wizard behandeling wordt een verstevigend serum op de behandelde zone aangebracht. Dit serum wordt middels een massage in de huid gemasseerd. Het Cosbeau slimming serum is speciaal ontwikkeld voor deze unieke behandeling. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden (het Cosbeau slimming serum kan tevens aangebracht worden op niet behandelde zones, dus geschikt voor het gehele lichaam). Dit bijzondere serum kost bij ons: € 59,95 voor 200ml. De Body-wizard cryolipolyse behandeling is volledig non-invasief, wat betekent dat direct weer alles gedaan kan worden. 

  Voor wie is deze behandeling geschikt?

  De Body-wizard cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen. Het is geen operatieve ingreep, dus ook geen herstelperiode. Er worden geen naalden gebruikt. Er hoeft geen apart dieet gevolgd te worden. Met een kuur van 3 behandelingen wordt een fantastisch zichtbaar resultaat geleverd. De behandeling is medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd. En het allerbelangrijkste: het vet blijft weg!

  Disclaimer

  De behaalde resultaten verschillen van persoon tot persoon.